ISO 9001

ISO 9001

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. De organisatie ISO staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen.

Vakmanschap, ervaring, specialisatie en bovenal ambitie en gedrevenheid spelen de belangrijkste rollen bij het behalen van de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten en diensten. Om die 'kwaliteitsbeleving' blijvend als norm te borgen binnen de gehele Hollandridderkerk-organisatie maken wij adequaat gebruik van ons gecertificeerde ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Alle bedrijfsprocessen zijn vastgelegd in algemene procedures of afdelingshandboeken die gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle betrokken medewerkers. De inzet van de goed opgeleide KAM-coördinator staat er borg voor dat procedures en handboeken actueel zijn en blijven en dat het kwaliteitszorgsysteem 'leeft' bij alle medewerkers. Wij hechten daarnaast veel belang aan de uitkomsten van de klanttevredenheidsonderzoeken die met regelmaat worden uitgevoerd.

>>Download hier ons ISO 9001 certificaat