Free Musketeers

Een goed verhaal over het risicoloos uitgeven van boeken

Wie schrijft die blijft, maar een schrijven uitgeven ligt vaak wat moeilijker. Iedere (aspirant) schrijver weet hoe lastig het is om een uitgever te vinden voor zijn of haar manuscript. De uitgeefdrempel voor auteurs was de reden voor de oprichting van Free Musketeers. Met het, voor Nederland unieke, concept van Free Musketeers is het voor veel auteurs en dichters mogelijk om toch hun boek of bundel professioneel en zonder commerciële drempels op de markt te brengen. Inmiddels geeft Free Musketeers jaarlijks honderden nieuwe boeken en bundels uit in Nederland en België.

“Hollandridderkerk is voor ons een betrouwbare partij. Ze bieden me optimaal gemak door onze boeken te maken én te versturen.“

Voorraadloos uitgeven van boeken

Free Musketeers ging vanwege haar succes op zoek naar een zeer betrouwbare partner voor de productie van haar boeken. Bij (nog) onbekende schrijvers en dichters is er gemiddeld genomen geen sprake van grote oplagen en voorraadvorming, terwijl perfecte kwaliteit en leveringssnelheid wel zeer essentieel zijn. Het voorraadloos kunnen leveren van elk boek (ook al gaat het om oplage één), het hanteren van korte levertijden en het voldoen aan strikte kwaliteitseisen behoorden dan ook tot de basisvoorwaarden. Hollandridderkerk was zonder twijfel bereid strenge afspraken over, onder andere, de kwaliteit vast te leggen in een Service Level Agreement. Door deze durf en het leveren van bewijs met een aantal omvangrijke 'proeforders' was het vertrouwen gewonnen. Nu produceren wij al jaren de boeken van Free Musketeers volgens ons Book on Demand principe. Op vrijwel geheel geautomatiseerde en dus zeer efficiënte wijze. De oplagen variëren van één tot enkele honderden exemplaren.

“We hebben een boek van de proeforder meegenomen naar het strand. Het boek heeft het zand en de zonnebrand overleeft. Toen wisten we dat we ons over de kwaliteit geen zorgde hoefde te maken.”

Successtory
Door de actuele ontwikkelingen in de uitgeverswereld is er steeds meer vraag naar on demand publiceren. De oplossing van Book On Demand is zowel voor Free Musketeers als voor de auteurs een successtory geworden.

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier die de leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit van uw boeken waarborgt? Wilt eens met ons brainstormen? Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen met wat mogelijk is.

Free Musketeers boeken drukken en printen on demand

Proefboek bestellen
Eerst zien, dan geloven. Dat kan bij ons. Vraag hier een gratis exemplaar van het boek ‘Op naar de top!’ aan en ontdek de kwaliteit.