Studiemateriaal: productie en fulfilment

Productie en fulfilment: studiemateriaal voor tevreden cursisten

Productie en fulfilment: studiemateriaal voor tevreden cursisten

Bent u meer geïnteresseerd in wat wij voor u als uitgever kunnen betekenen? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Bespaar op de kosten van uw lesmateriaal

Een goede studie staat of valt bij goed studiemateriaal: inhoudelijk en in de uitvoering. De inhoud is uw expertise, het produceren van het gedrukte studiemateriaal de onze. Zonder valse bescheidenheid kunnen we zeggen dat we specialist zijn in het on demand printen van studiemateriaal zoals lesboeken, hand-outs, readers, cursusmappen, syllabi en werkschriften. Digitaal gedrukt in een kwaliteit die in geen enkel opzicht onderdoet voor traditioneel drukwerk. Maar we kunnen meer voor u betekenen.

Digitaal drukwerk én fulfilment

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om ons alleen in te schakelen voor het drukwerk, maar we kunnen u nog veel meer werk uit handen nemen? We stellen uw lespakketten samen, compleet met (on demand) gedrukte boeken, formulieren en voorraadartikelen als pennen, kladblokken, mappen, etc. Deze lespakketten verzenden wij vervolgens naar de door u gewenste (cursus)locatie of direct naar het huisadres van de cursist of student. Maatwerk dienstverlening waarmee u kosten bespaart en uw organisatie wordt ontlast.

Online bestelgemak
Voor het bestellen van het studie- en trainingsmateriaal bieden wij een flexibel inzetbaar online platform. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw cursisten en studenten direct laten bestellen en online betalen in een webshop in uw eigen look & feel. Daarnaast kunt u aangesloten scholen complete pakketten op rekening laten bestellen. Deze bestelomgeving wordt optimaal voor uw wensen en eisen geconfigureerd.  

Samen met onze klanten kiezen we altijd de oplossing die het beste past bij hun specifieke situatie. Praat er eens over met een van onze medewerkers. We vinden het leuk en een uitdaging om u positief te verrassen.

  • Printing On Demand: op maat lespakketten vanaf oplage één
  • Geen voorraad én toch supersnelle levering
  • Maatwerk bestelsysteem afgestemd op uw organisatie
  • Printen, samenstellen, verpakken én distributie, ook naar huisadressen
  • Ook voor waardedocumenten zoals diploma’s en certificaten
  • Persoonlijk contact voor het beste advies

Diploma's en certificaten
Naast het printen van uw trainings- en studiemateriaal en het aansluitende fulfilment, leveren wij ook waardedocumenten. Ons zusterbedrijf SecuredDocuments was in 2005 de eerste full-service gecertificeerde dienstverlener ter wereld op het gebied van document- en printoplossingen. Dus ook voor (beveiligde) productie van uw diploma’s, certificaten en cijferlijsten bent u bij ons aan het juiste adres.

Klanten aan het woord
Bij meerdere opleiders hebben wij inmiddels onze toegevoegde waarde bewezen. We doen er alles aan om onze klanten kostenbesparende oplossingen op maat, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, supersnelle levering en online bestelgemak te bieden. Graag laten wij onze klanten aan het woord:

Dit product in de praktijk
Consortium Beroepsonderwijs
Consortium Beroepsonderwijs
Geen omkijken meer naar de productie en verzending van lesmateriaal Lees meer...
Werkend Leren in de Procestechniek (WLP)
Werkend Leren in de Procestechniek (WLP)
Printing on Demand werkt voor WLP Lees meer...
Cursusmateriaal Kiwa Training
Cursusmateriaal Kiwa Training
Bewuste keuze voor outsourcing cursusmateriaal Lees meer...