Belangrijke informatie

Belangrijke informatie over Hollandridderkerk en het corona-virus

Belangrijke informatie over Hollandridderkerk en het corona-virus

De impact van het coronavirus heeft gevolgen voor ons allemaal. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze medewerkers is voor ons van het allergrootste belang. Daarom volgen wij nauwgezet de maatregelen zoals deze door de overheid zijn genomen. Daarbij blijven wij ons maximaal inzetten om onze diensten te kunnen blijven leveren. Ook in deze voor iedereen moeilijke periode staan wij voor u klaar. 

De door ons genomen maatregelen:

  • Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM voor wat betreft het handen schudden, niesen en hoesten in de elleboog, meerdere malen per dag zorgvuldig wassen van de handen en het houden van afstand tot elkaar
  • Medewerkers van onze ploegendiensten komen elkaar niet tegen op de werkvloer
  • Fysiek contact wordt vermeden, ook bij de ontvangst  en levering van goederen
  • Bureaus, toetsenborden, telefoons en andere apparatuur worden regelmatig schoongemaakt
  • Onze medewerkers werken indien mogelijk thuis en bezoeken geen evenementen
  • Wij hebben onze werktijden aangepast

Wat dat voor u betekent:

  • Wij zijn tussen 8:30 uur en 17:15 uur gewoon bereikbaar op de manier die u van ons gewend bent
  • De door ons genomen maatregelen zijn vooralsnog niet van invloed op de levering van uw orders
  • Conform de informatie van het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt.

Afhankelijk van de besluiten van de overheid zullen wij verdere maatregelen nemen. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers blijft daarbij van het grootste belang. Daarbij doen wij onze uiterste best om ook de economische gevolgen zo gering mogelijk te houden. Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. 

Tot uw dienst, 

Directie en medewerkers van Hollandridderkerk

 

Bescherming voor uw medewerkers en bezoekers

Om uw medewerkers, klanten en bezoekers te helpen beschermen en/of te informeren, bieden wij diverse mogelijkheden. Daarbij denkt u bijvoorbeeld aan plexiglas platen, scheidingswanden tussen bureau's, roll-up banners, (vloer)stickers), posters en borden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.