Anderhalve-meter-economie

Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving

Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving

Wanneer we weer terugkeren naar ons werk, onze scholen, de bioscopen, restaurants, musea en theaters is er door de coronacrisis iets wezenlijk veranderd. De warme handdruk, het klopje op de schouder, het praatje bij de koffieautomaat; het zal voorlopig niet meer zijn zoals we het gewend waren.

Het sociaal verkeer zal zich noodgedwongen moeten afspelen op 1,5 meter afstand, bezoekersstromen zullen moeten worden gereguleerd en de routering door gebouwen zal aan allerlei eisen moeten voldoen om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te kunnen waarborgen.

Maar hoe gaat u dat voor uw organisatie realiseren? Hoe zorgt u ervoor dat u voldoet aan het protocol voor uw branche? Hollandridderkerk helpt u hierbij.Niet alleen met onze corona-preventieproducten, maar ook met gedegen advies over de inrichting van uw werkomgeving. In onze anderhalve-meter-brochure vertellen wij u er alles over. 

 

 

Direct meer weten over hoe wij u eerste hulp bij de anderhalve-meter-economie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Click & Collect mini-counter, meer informatie op aanvraag