Het Lesbedrijf

Innovatieve e-learning en meer

Het Lesbedrijf, e-learning en meer

 

Uw bedrijf verandert meer en meer in een continu lerende organisatie. Het doelbewust inzetten en uitbreiden van kennis wordt voor uw organisatie steeds belangrijker. Daarbij worden medewekers gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en gedurende hun gehele carriere te blijven leren. 

Het Lesbedrijf ondersteunt uw organisatie bij het delen en het borgen van kennis. Dat doet Het Lesbedrijf met innovatieve producten en diensten op het gebied van e-learning, learning management systemen, examineren, certificeren en meer. 

Het Lesbedrijf zorgt ervoor dat uw medewerkers of cursisten op een effciënte, effectieve en aantrekkelijke manier kunnen leren. Geheel volgens de methodiek van blended learning, waarbij de verschillende leermiddelen optimaal op elkaar afgestemd worden. 

Bij Het Lesbedrijf kunt u terecht voor: 

  • Leermiddelen op maat, op papier of als e-learning
  • Het inrichten en beheren van een Learning Management Systeem (LMS)
  • Examineren
  • Certificeren
  • Communicatiemiddelen ten behoeve van uw training/opleiding

Het Lesbedrijf is een onderdeel van Hollandridderkerk. 

Direct naar de website van Het Lesbedrijf

Meer weten over ons aanbod? Vrijblijvend kennismaken of gewoon eens met ons van gedachten wisselen over opleiden en kennis delen? Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail: info@hetlesbedrijf.nl of bel (0180)-482 315.