HM2 Persoonlijk

HM2 voor een warehouse in stijl

HM2 voor een warehouse in stijl

Uw eigen huisstijl welteverstaan! Iedere Visual Manager weet dat een prettige werkomgeving leidt tot een hogere productiviteit en meer efficiency. Maar ook tot herkenning, waar commerciële kracht van uitgaat!

Onze interieurdesigners kunnen uw bedrijfsruimten geheel in de stijl van uw organisatie aankleden. Groot formaat kleurenproducties zijn vervolgens toepasbaar als wandbekleding, raamfolies, scheidingswanden, meubelbekleding, plafondpanelen, borden en nog veel meer.

Advies:

Tijdens een inventariserend gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden omtrent de aankleding van uw bedrijf. Zo komen we in goed overleg tot een overzicht van uw wensen en eisen die passen bij de uitstraling en cultuur van uw organisatie.

Concept:

Op basis van uw specifieke wensen en eisen ontwikkelen wij een concept waarin, aan de hand van foto’s, visueel gemaakt wordt hoe uw organisatie er vóór en ná de aankleding uit kan komen te zien. Na goedkeuring van deze concepten zullen de ontwerpen nader uitgewerkt worden.

Toepassingen: Gevelbekleding, aankleding van uw ontvangst- en receptie ruimte, opwaarderen van kantoorruimten, stellingreclame voor uw klanten, aankleden bedrijfsrestaurant of pantry, enzovoorts.

<<Terug naar overzicht HM2

 

 

 

Dit product in de praktijk
Schenker Logistics Heijplaat
Schenker Logistics Heijplaat
Aankleding nieuwe locatie DB Schenker Lees meer...
Scheepvaart en Transport College (STC)
Scheepvaart en Transport College (STC)
Aankleding klaslokalen in de Waalhaven Lees meer...