Interieuraankleding

Printeriors: kleed uw bedrijf aan

Printeriors: kleed uw bedrijf aan

Bij Hollandridderkerk maken wij op professionele wijze producten waarmee wij uw interieur verfraaien. Daarbij denkt u bijvoorbeeld aan fotobehang of bedrukte wandpanelen die in hoge mate bijdragen aan de sfeer in uw ruimte. Of zelfklevende afdrukken op counters, ramen en deuren. Foto's van onderwerpen die passen bij uw werkzaamheden, beelden die uw imago versterken, elementen uit uw huisstijl: het is allemaal mogelijk. Van de ruimte boven een aanrecht tot meterslange (en -hoge) wanden, u maakt er gegarandeerd indruk mee.

Waarom uw pand aankleden?
Natuurlijk om sfeer en beleving te creëren in uw pand, maar er zijn meer goede redenen om uw interieur aan te kleden. Met printeriors zorgt u bijvoorbeeld voor een prettige omgeving met sterker gemotiveerde medewerkers. U vergroot de merkbeleving of benadrukt de band met uw vestigingslocatie, visualiseert uw producten en draagt uw waarden zichtbaar uit. Met printeriors maakt u een statement.

>>Bekijk hoe wij het nieuwe pand van Schenker Logistics in Heijplaat aangekleed hebben

Bedrukte wandpanelen
Samen met u kiezen wij voor het meest geschikte materiaal. Plaatmateriaal wordt rechtstreeks door ons bedrukt, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Uitsparingen voor stopcontacten e.d. worden computergestuurd uitgesneden. Desgewenst zorgen wij voor de montage. zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Fotografie en verlichting komen samen
Ook bieden wij u bedrukte LED-panelen voor systeemplafonds. Een geweldige mogelijkheid om een ontspannende ervaring van daglicht te creëren.

Neem contact met ons op
Aan de hand van uw wensen en de toepassing bespreken we graag met u wat voor u de beste keuze is. Voor meer informatie en prijzen nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

 

 

Dit product in de praktijk
Schenker Logistics Heijplaat
Schenker Logistics Heijplaat
Aankleding nieuwe locatie DB Schenker Lees meer...