Online documenten opmaken in YOP web2Print

Bespaar eenvoudig en efficiënt op uw kosten

Bespaar eenvoudig en efficiënt op uw kosten

Binnen uw organisatie  maakt u gebruik van allerlei soorten (huisstijl) drukwerk: van visitekaartjes tot productsheets en van brochures tot banners en posters. Het beheer van deze middelen is vaak een neventaak en leidt regelmatig tot onaangename verrassingen. De huisstijl wijkt af, de gebruikte telefoonnummers en e-mailadressen zijn niet langer actueel en net voor dat belangrijke evenement zijn de visitekaartjes op. Herkent u dit?

Beheer uw drukwerk met YOP web2Print

Met YOP Web2Print past u eenvoudig al uw documenten aan, beheert u huisstijlmiddelen en bestelt u communicatie-items met een paar muisklikken. Allemaal binnen één online omgeving zonder kostbare, aanvullende software. Investeren in kennis en software is dus niet nodig.

24/7 toegang tot uw documenten
Onze online Web2Print-omgeving biedt uw medewerkers 24/7 toegang tot uw documenten. Deze documenten zijn opgeslagen in een beveiligde digitale bibliotheek, die alleen toegankelijk is voor medewerkers van uw organisatie. Door de handige indeling zijn documenten snel te vinden, eenvoudig aan te passen en te bestellen.

Altijd een consistente huisstijl

YOP Web2Print maakt gebruik van brondocumenten gemaakt in Adobe InDesign. Het is dus niet nodig bestaande documenten opnieuw te maken. U kiest zelf welke  onderdelen (tekst en beeld) door uw medewerkers aangepast kunnen worden. Bij het aanpassen worden automatisch de juiste huisstijlkleuren en lettertypen gebruikt, zodat uw huisstijl gewaarborgd is. In Web2Print ziet u direct op uw scherm wat u doet in een ‘WhatYouSeeIsWhatYouGet’ voorvertoning.

Ontdek nu de voordelen van YOP web2Print

Ook in uw organisatie kunt u met  behulp van YOP Web2Print efficiënter omgaan met uw drukwerk.  Wilt u weten welke voordelen YOP Web2Print u kan bieden? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies en een gratis demo. U kunt ook onze demo shop bekijken.

De toolbox van YOP staat voor u klaar
YOP staat voor ‘Your Online Platform’, dé toolbox waarmee wij u helpen een hoger rendement op uw marketinguitgaven te behalen. YOP biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van crossmediaal communiceren (online & print) en het online verkopen van printproducten. Van eenvoudige Direct Mail tot geavanceerde campagnes.

De voordelen van YOP web2Print

  • Bespaart direct tijd en kosten
  • Zelf uw drukwerkitems beheren
  • Aanpassen en meteen het resultaat bekijken
  • Automatisch toepassen van uw huisstijl
  • Geen specifieke kennis nodig
  • Documenten of specifieke rechten toewijzen aan gemachtigde medewerkers

 

 

Dit product in de praktijk
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens: Persoonlijke communicatie met een meetbaar effect Lees meer...
Lexus
Lexus
The ‘My Next Lexus’ Experience Lees meer...