Strijd tegen het coronavirus

Help mee verspreiding te voorkomen

De uitbraak van het corona-virus stelt onze samenleving voor zeer serieuze uitdagingen. Eerste prioriteit is natuurlijk de gezondheid van familie, vrienden, collega’s en uzelf. Het is noodzaak alle maatregelen te nemen die nodig zijn om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ook bij Hollandridderkerk doen wij dat. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en hebben binnen onze organisatie diverse maatregelen getroffen. Zo worden er geen handen meer geschud en bezoeken onze medewerkers geen evenementen meer. Er wordt waar mogelijk thuis gewerkt en fysiek contact wordt tot een absoluut minimum beperkt. Deze maatregelen hebben geen invloed op onze productie en bereikbaarheid.

Daarnaast informeren wij onze medewerkers over de voorzorgsmaatregelen die zij zelf kunnen nemen, zoals het hoesten en niezen in de elleboog en het regelmatig, op de juiste wijze, wassen van de handen.

Om ons steentje bij te dragen aan de verdere verspreiding van het virus bieden wij u kosteloos een poster aan die u kunt downloaden, printen en ophangen in uw organisatie. Wilt u een poster op maat met daarop uw specifieke maatregelen of in uw eigen stijl of uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarnaast leveren wij een aantal producten die helpen besmetting te voorkomen. Kijk hier voor een overzicht.

Download hier de poster.

Corona Help Mee