Waarom HM2

Waarom u kiest voor HM2

Waarom u kiest voor HM2

Wij zijn servicegericht, stellen u als klant centraal, denken mee en zijn oplossingsgericht. Leveringsbetrouwbaarheid staat hoog in ons vaandel, afspraak is afspraak. Onze toegevoegde waarden:

Advies

Profiteer van onze best practices en de kennis van onze vakmensen. Uw situatie is ons uitgangspunt bij de keuze van ontwerp, materiaal en techniek.

Ontwerp

Onze designers verdiepen zich in uw organisatie of werkveld en visualiseren het ontwerp op professionele wijze in 3D.

Koppeling WMS

Bij de productie van labels sluiten wij naadloos aan op uw werkwijze. Wij kunnen elke combinatie van barcodes/QR-codes/kleurcodes printen op volgorde van aanbrengen. Uw database is daarbij leidend.

Maatwerk producten

Wij leveren producten die precies passen bij uw manier van werken. Op maat geprint in elke kleur, vorm en uitvoering.

Montage

Onze producten kunnen, in onderling overleg, door u zelf gemonteerd worden. Zo nodig ontvangt u daarbij een duidelijke (veiligheids-)instructie. Maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice.

Inspringen op actualiteit/noodsituaties

Soms wordt u geconfronteerd met een aanleiding om snel de signing in uw warehouse aan te passen. Wij kennen het belang daarvan en zijn ingericht op snelle oplossingen en een snelle levering.

Meer dan alleen signing

Bij Hollandridderkerk kunt u terecht voor nog veel meer printproducten. Wij zijn gespecialiseerd in on demand drukwerk zoals bijvoorbeeld lesmateriaal, manuals, banners en display systemen. Ook voor uw vertrouwelijk- en handelsdrukwerk kunt u bij ons terecht.

Nazorg

Ook na de oplevering van een project of als aanvulling of herstel op uw bestaande inrichting leveren wij producten en oplossingen. Een enkel bordje of label is voor ons geen enkel probleem.

<<Terug naar overzicht HM2

 

Dit product in de praktijk
DB Schenker Logistics
DB Schenker Logistics
Bewegwijzering en locatiecodering voor optimale logistiek Lees meer...
Schenker Logistics Heijplaat
Schenker Logistics Heijplaat
Aankleding nieuwe locatie DB Schenker Lees meer...
Scheepvaart en Transport College (STC)
Scheepvaart en Transport College (STC)
Aankleding klaslokalen in de Waalhaven Lees meer...