Wij zoeken een operator Grootformaat Print

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Hollandridderkerk is een van de grootste grafische bedrijven van Nederland. We zijn onder andere gespecialiseerd in grootformaat print en je vindt ons werk terug in allerlei winkels en bedrijven, op vakbeurzen en in musea en galeries. Daarbij werken we voor grote, bekende merken en vanuit Het Beeldgebouw ook voor topfotografen.

Wat wij zoeken

Wij zoeken versterking van ons team op de afdeling Grootformaat Print. Heb jij je grafische opleiding, bijvoorbeeld medewerker creatieve productie, (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een leuk en toonaangevend bedrijf waar je de opgedane kennis in praktijk kunt brengen en ervaring en vakmanschap kunt opdoen? Maak je graag mooie producten, ben je flexibel en leergierig en hou je van aanpakken (eventueel ook in ploegendienst)? Kijk dan eens op onze sites hollandridderkerk.nl en hetbeeldgebouw.nl en/of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende rondleiding door ons bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bij je leeftijd en ervaring passend salaris, ploegentoeslag, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekosten- en ongevallenverzekering, (interne) opleidingen op onder andere verschillende grootformaat printers, leuke collega's en een prettige, informele werksfeer.

Reageren

Direct solliciteren? Stuur je sollicitatie met curriculum vitae naar Marten Veenstra: martenv@hollandridderkerk. Meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Ook dan kun je contact opnemen met Marten Veenstra via martenv@hollandridderkerk.nl of telefonisch via 0180-482222.

 

 

Dit product in de praktijk
Smit Mode
Smit Mode
Samenwerken met Smit Mode vereist snelheid en kwaliteit Lees meer...
Deckers Benelux
Deckers Benelux
Deckers: Meebouwen aan het succes van UGG Australia Lees meer...
Mexx
Mexx
Brandstore Shopping Windows Lees meer...