YouRcentral crossmediaal communiceren

YouRcentral, crossmediaal communiceren

YouRcentral, crossmediaal communiceren

YouRcentral crossmediaal communiceren

Hollandridderkerk levert een groot aantal unieke, op de ontvanger afgestemde, producten en diensten. Vanuit onze Business Unit YouRcentral bieden we u de nieuwste en meest succesvolle oplossingen op het gebied van creatieve communicatie.

Het individu staat bij YouRcentral altijd centraal. Als ontvanger, als zender, als gebruiker, als koper en als prospect. YouRcentral is een innovatief communicatiebureau dat professionele ondersteuning biedt bij al uw persoonlijk gerichte marketingactiviteiten. YouRcentral helpt uw communicatie af te stemmen op de persoonlijke behoeftes van de ontvanger, waarmee u zijn of haar betrokkenheid bij uw product en onderneming verhoogt.

Door de know-how van Hollandridderkerk op het terrein van applicatieontwikkeling en grafimedia te koppelen aan de expertise op het gebied van marketing en communicatie van YouRcentral, ontstaan unieke 1-to-1 toepassingen. Ook bedenken en ontwikkelen wij samen met onze relaties (web)applicaties, waarbij de output niet beperkt blijft tot print. Of het nu gaat om Direct Mail, een e-mailing, gepersonaliseerde webpagina's of een combinatie van deze kanalen, Hollandridderkerk en YouRcentral realiseren voor u graag de optimale crossmediale oplossing.

Ondenkbaar en ingewikkeld? Laat u verrassen hoe snel ú uw klanten individueel kunt benaderen.

 

 

Dit product in de praktijk
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens: Persoonlijke communicatie met een meetbaar effect Lees meer...
Lexus
Lexus
The ‘My Next Lexus’ Experience Lees meer...