POS-Materiaal voor retail organisaties

Doordacht POS-materiaal verstaat de kunst van het verleiden

Doordacht POS-materiaal verstaat de kunst van het verleiden

Soms kom je na het winkelen met allerlei spullen thuis die niet op je lijstje stonden. Herkent u dat? Een leuk shirt, het laatste woonmagazine of iets lekkers bij de koffie. Een groot deel van de aankopen in winkels bestaat uit impulsaankopen. Logisch dat u als retailer wilt opvallen met onderscheidend point-of-sale materiaal. Wij produceren voor tal van retailers, brands en reclamebureaus opvallend en praktisch winkelpresentatie materiaal. Maar er is meer.

Haal meer uit uw marketingbudget

Van alle bedrijven die uw instore-materiaal kunnen leveren, zijn er maar weinig die u goed kunnen adviseren en inspireren.  We zitten vaak bij onze retailklanten aan tafel om te bespreken hoe we hun producten zo effectief mogelijk kunnen presenteren. Dat kan gaan om prijs- of actiekaarten, posters, banners, gevelborden, lichtbakreclame, toonbankstaanders maar ook om zelfklevend, magnetisch of fotografisch materiaal op grootformaat etc. Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en we zijn op de hoogte van de laatste toepassingen waardoor we u altijd het beste advies kunnen geven.

  • Compleet assortiment instore materiaal
  • Vanaf oplage 1
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Printing On Demand: geen voorraad én supersnelle levering
  • Online portal op maat voor optimaal bestelgemak
  • Printen én verpakken, distributie en montage op locatie
  • Persoonlijk contact voor deskundig (product)advies

Online portal op maat voor optimaal bestelgemak
Wilt u op een gemakkelijke manier uw verkooppunten voorzien van POS-materiaal? Dat kan met onze Web2Print-applicatie YOP. Hiermee kunt u uw huisstijldocumenten beheren, aanpassen en bestellen. Zo bespaart u tijd en op uw opmaakkosten. U bestelt voor elke vestiging precies de benodigde materialen en wij zorgen ervoor dat de verschillende producten rechtstreeks bij de winkels afgeleverd worden. Indien gewenst elk filiaal wordt voorzien van een unieke combinatie van producten. YOP biedt uw medewerkers in de filialen ook de mogelijkheid om zelf instore-materiaal te bestellen terwijl u 24/7 de volledige controle houdt over al uw corporate documenten. Wel zo gemakkelijk.

Zelf het gemak van YOP ervaren? Bekijk dan onze online demo. U ervaart hier hoe snel en gemakkelijk displays of posters aangepast en besteld kunnen worden. Ga naar yourcentral.net/omnis

Klanten aan het woord
We doen er alles aan om onze klanten totaaloplossingen op maat, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, supersnelle levering en deskundig advies te bieden. Voor ons geen holle kreten, maar dagelijkse praktijk. Om u daarvan te overtuigen laten we graag onze klanten aan het woord:

 

Dit product in de praktijk
Smit Mode
Smit Mode
Samenwerken met Smit Mode vereist snelheid en kwaliteit Lees meer...
Deckers Benelux
Deckers Benelux
Deckers: Meebouwen aan het succes van UGG Australia Lees meer...
Tchai International
Tchai International
Tchai International: Meedenken over materialen voor instore communicatie Lees meer...
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens: Persoonlijke communicatie met een meetbaar effect Lees meer...
Lexus
Lexus
The ‘My Next Lexus’ Experience Lees meer...
;