Uitgevers: Book on Demand

Nieuwe kansen voor uitgevers met Book on Demand

Nieuwe kansen voor uitgevers met Book on Demand

Nieuwe kansen voor uitgevers met Book on Demand

De wereld verandert snel. Dat verandert ook onze manier van werken en uitgeven. Door veranderingen zoals de komst van digitaal drukken zijn mooie kansen ontstaan voor auteurs en uitgevers. Het maakt het voorraadloos (en dus risicoloos want in principe is elk boek afgerekend voordat het geproduceerd wordt) uitgeven van kleinere oplages van een groter aantal titels mogelijk én rendabel. Daar helpen we u graag mee. Maar we kunnen meer voor u betekenen.

On demand uitgeven: de voordelen

Met ons Book on Demand concept bieden we u de ideale oplossing: kwalitatief hoogwaardig digitaal drukwerk op professionele wijze ingebonden en supersnel geleverd waar u maar wilt. Voordelen: geen voorraad meer nodig dus geen risico, geen veroudering van de content, titels zijn altijd op afroep beschikbaar in verschillende formaten en verschillende oplages: in verschillende formaten en in iedere gewenste oplage vanaf één enkel exemplaar. Daarom is het onder andere ook de ideale manier voor het uitgeven van ‘nicheboeken’.

Proefboek bestellen
Eerst zien, dan geloven. Dat kan bij ons. Laat kosteloos een proefboek maken en ontdek de kwaliteit.

We nemen u veel werk uit handen
Naast de productie van de boeken verzorgen we indien gewenst ook de logistieke en administratieve afhandeling. Ons Book on Demand concept is dan ook de ideale oplossing voor het bestellen van boeken per stuk en in kleine oplagen.

Hiermee nemen we beslist niet de taken van de literair agent of reguliere uitgever over, zoals het beoordelen of redigeren van manuscripten. In overleg kunnen we wel hulp bieden bij de vormgeving en natuurlijk adviseren over zaken als papiersoort en bindwijze.

  • Productie van boeken in elke gewenste oplage
  • Verzending naar iedere gewenste locatie
  • Financiële afwikkeling, ook als de bestellingen via uw eigen website of die van de uitgever plaatsvinden
  • Omzetten van papieren boeken naar e-books
  • Vormgeving van boeken
  • Publiceren en verkopen van uw boeken in uw eigen webshop

We komen graag bij u langs om alle mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Dan kunnen wij u het beste adviseren en een aantal voorbeelden van door ons geproduceerde boeken laten zien.

Gepersonaliseerd en actueel
We produceren alle soorten boeken. Zo produceren we ook gepersonaliseerde boeken en boeken waarbij de actualiteit van de content, o.a. voor educatieve uitgevers, van groot belang is. Het tussendoor wijzigen of aanpassen van de inhoud van les- en cursusmateriaal, readers en syllabi is geen enkel probleem met Printing on Demand. Iedere bestelling kan als maatwerk worden geleverd, al dan niet gepersonaliseerd.

“Enkele tientallen uitgevers geven hun boeken uit via Printing on Demand van Hollandridderkerk. Samen goed voor meer dan 6.000 titels. Jaarlijks produceren we ruim 90.000 boeken voor verkoop.”

Klanten aan het woord
Voor tal van uitgeverijen verzorgen we de productie van de boeken én de logistieke afhandeling. Door het vergroten van de efficiëntie worden voorraden overbodig wat aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Graag laten wij onze klanten aan het woord:

Dit product in de praktijk
De Nieuwe Toneelbibliotheek
De Nieuwe Toneelbibliotheek
Geen grote voorraden, maar on demand drukken Lees meer...