Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties: zeker zijn van een goed eindresultaat

Het aanleveren van uw documenten doet u bij voorkeur in een printklaar bestandsformaat (Pdf). Dit biedt u de garantie op het gebruik van de juiste lettertypes en een correcte opmaak.

U kunt uw documenten ook aanleveren in Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator) of in Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel). Voor deze bestanden worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht.

Tekenkamerreproductie
Printklaar: Pdf-bestanden of plotfiles gemaakt voor een HP DesignJet 650C plotter. In deze plotfile worden alle peninstellingen ingesloten. Als u Pdf of plotfiles aanlevert worden geen startkosten berekend. Overige bestandsformaten:AutoCAD en DXF. Hiervoor worden wel startkosten berekend. 

Digitaal drukken
Printklaar: Pdf-bestanden gemaakt met de juiste profielinstellingen. Voor meer informatie over profielen kunt u contact met ons opnemen. Overige bestandsformaten: Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator), en Microsoft Office (Word, PowerPoint en Excel).

Variabel data printen
Voor volledig gepersonaliseerde afdrukken, kunt u een basisdocument aanleveren in een van de bovenstaande bestandsformaten. De gegevens die gebruikt worden voor het personaliseren, kunnen o.a. aangeleverd worden in Microsoft Excel, Access of in ASCII (met scheidingstekens, bijvoorbeeld kommagescheiden).

Presentatieproducten
Printklaar: PDF, PostScript of EPS gemaakt met de juiste profielinstellingen. Voor meer informatie over profielen kunt u contact met ons opnemen.

Printklaar vanuit Photoshop: TIFF, EPS of JPEG documenten kunnen zonder verdere bewerking afgedrukt worden. U kunt ook de volgende bestandsformaten aanleveren: Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator) of in Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel). Hiervoor worden mogelijk extra kosten in rekening gebracht.

Het gebruik van digitaal beeldmateriaal
Bij PSD, TIFF, JPEG en ander digitaal beeldmateriaal, wordt het beste resultaat bereikt met RGB (of grayscale) beelden en een resolutie van 200 dpi op het uiteindelijke afdrukformaat. Voor scans van lijnwerk kunt u het beste een resolutie van 400-600 dpi aanhouden.

Kleurmanagement
Om de beste weergave van de door u gebruikte kleuren te verkrijgen, werken wij met industriestandaarden op het gebied van kleur. Als u in uw documenten gebruik maakt van kleuren uit de PANTONE® Coated bibliotheek, wordt het beste (en meest voorspelbare) resultaat bereikt. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van (ISO- of Euroscale) CMYK-kleuren. Ook vanuit Microsoft Office wordt een optimaal resultaat bereikt door speciale kleurprofielen toe te passen op onze printers.

Als u in uw organisatie werkt met kleurmanagement, kunt u ook kleurprofielen insluiten of geheel apparaatonafhankelijke beelden aanleveren (CIE Lab, Adobe RGB).

Online bestellen met Printservice.nl
Voor het versturen van uw documenten, alsmede voor het plaatsen van uw opdrachten, kunt u gebruik maken van Printservice.nl. Voor meer informatie kunt u contact  met ons opnemen of een e-mail richten aan onze afdeling Traffic: traffic@hollandridderkerk.nl.

Automatisering
Op het gebied van procesautomatisering zijn wij in staat om onze logistiek en ons productieproces naadloos te laten aansluiten op uw werkprocessen. Bestellen via internet, inzicht in de kosten per opdracht, online beheer van uw documenten, inzicht in aanwezige voorraad, etc. Wij kunnen samen met u, op maat, een toepassing ontwikkelen waarmee u optimaal gebruik kunt maken van onze mogelijkheden.

Advies en begeleiding
Heeft u nog vragen over het aanleveren van uw digitale documenten? Neemt u gerust contact met ons op.