Skip to Content

Hollandridderkerk

 

De Hollandridderkerk Groep bestaat uit een aantal grafische- en signbedrijven met verschillende merken onder één dak.

 

Wij vinden dat behulpzaamheid, goed advies, duurzame relaties en persoonlijk contact essentiële waarden zijn in ons vakgebied printmedia. Wij maken met trots en plezier mooie producten en geloven daarbij in langdurige relaties en samenwerking tussen mensen. Daar staan wij voor. Hieronder maakt u kennis met de verschillende bedrijven en onze merken.

 

Hollandridderkerk
Ons productiebedrijf Hollandridderkerk is al bijna 70 jaar toonaangevend in de (repro)grafische branche. We leveren (zo nodig) 24 uur per dag met circa 50 medewerkers op 4500m2 gespecialiseerde 'on demand' dienstverlening aan diverse branches.

 

JEU Interior Prints
Onder de merknaam JEU Interior Prints bieden wij printproducten voor bedrijfsinterieurs. Van concepting en design tot en met de montage op locatie. De producten van JEU dragen bij aan gemotiveerde medewerkers in een fijne werkomgeving. 
Ga naar de website van JEU Interior Prints

 

HM2 Warehouse Signing
Voor warehouses bieden wij een uitgebreide range maatwerk producten op het gebied van warehouse signing. Van locatielabels (magnetisch en zelfklevend) en stellingkopborden tot bewegwijzering en producten ten behoeve van lean werken. Ook hier kunnen wij zorgen voor snelle en professionele montage in het magazijn. 
Ga naar de website van HM2 Warehouse Signing

 

Het Beeldgebouw
Klanten van Het Beeldgebouw zijn voornamelijk topfotografen, kunstenaars, galerieën en bedrijven die werken met hoogwaardige grootformaat beeldproducten. Aan deze doelgroep levert Het Beeldgebouw onder andere professionele fine-art prints (giclees), direct print-op-plaat producten en Lambda fotoafdrukken (C-prints). De productie vindt plaats bij Hollandridderkerk, waar ook de showroom zich bevindt.
Ga naar de website van Het Beeldgebouw

 

SecuredDocuments

SecuredDocuments is, als dochter van Hollandridderkerk en daarmee als onderdeel van de Hollandridderkerk groep, een verkoopmaatschappij die als innovatieve dienstverlener wordt ingezet bij de productie van beveiligd waardedrukwerk, bij de verwerking van vertrouwelijke informatie, bij bewustwordingsprogramma’s omtrent informatiebeveiliging en bij consultancytrajecten omtrent imagomanagement.
Ga naar de website van SecuredDocuments

Hollandridderkerk - Printing On Demand - Digitaal Drukwerk

Persoonlijk kennismaken met Hollandridderkerk?

Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op