Skip to Content

Duurzaam geproduceerd studiemateriaal voor tevreden cursisten

Binnen het onderwijs bestaat een toenemende behoefte aan op maat gemaakte leermiddelen, afgestemd op de specifieke behoefte van de leerlingen. Leermiddelen die online besteld en in beperkte oplage (digitaal) gedrukt worden op het moment dat er behoefte aan bestaat.

Printing on Demand is een duurzame, zero-waste oplossing. Door het cursusmateriaal exact in de juiste hoeveelheden en precies op tijd te bestellen, weet u zeker dat er niets teveel gemaakt wordt.

 

Contact met onze adviseurs

Printing On Demand

Printing On Demand voor opleiders is een specialisme van ons bedrijf. Van het bestellen in onze online omgeving tot en met de productie en distributie van de leermiddelen vanaf oplage 1. Voor verschillende educatieve uitgevers en dienstverleners van naam verzorgen wij dit gehele proces. Scholen, leerlingen, ouders en studenten krijgen desgewenst toegang tot de online portal om de leermiddelen te bestellen, waarna ze volgens afspraak op locatie bezorgd worden. Op school, thuis of ergens anders. Door dit gehele proces te optimaliseren kunt u vaak aanzienlijk op uw kosten besparen. Onze ervaringen bevestigen dit.

Bekijk onze producten voor opleiders

Waarom u kiest voor Hollandridderkerk

 • Affiniteit en ervaring met opleiders

  Gerenommeerde scholen en opleiders kiezen voor ons; van middelbare scholen en ROC's tot private opleiders van klein tot groot.

 • Fulfilment & logistiek

  Samenstellen van complete lespakketten, inclusief voorraadartikelen. Levering aan de verschillende locaties of direct aan de cursist of student.

 • Bestelgemak

  Online platform voor scholen en/of studenten, uitgebreide mogelijkheden voor geautomatiseerd bestellen

 • Duurzaam

  Printing On Demand, voorraadloos en zero waste. Afdrukken op duurzame materialen.

Hollandridderkerk - lesmateriaal printen en drukken

Boeken en leermiddelen digitaal laten drukken?

Neem contact op met een van onze productspecialisten, ook voor meer informatie en actuele prijzen.

Neem contact op

Wij werken met trots voor: