Online aanleveren

Direct inloggen
Direct inloggen in Documanager

Online bestelgemak
Met DocuManager bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag uw opdrachten op een eenvoudige en veilige manier via het web naar Hollandridderkerk te versturen.

Voorbeeld Documanager

Printing On Demand
U kunt met behulp van DocuManager zowel eenmalige als regelmatig terugkerende opdrachten plaatsen. In het laatste geval beheert u online uw documenten op onze servers. U kunt met een paar muisklikken uw documenten, afbeeldingen en tekeningen door Hollandridderkerk laten afdrukken, nabewerken en verzenden

Web2Print
Voor meer mogelijkheden op het gebied van huisstijlbeheer en variabele opmaak bieden wij u ook een zeer geavanceerde Web2Print-applicatie. Hiermee kunt u uw huisstijldocumenten online aanpassen en bestellen. Lees hier meer over Web2Print.

Meer informatie over Documanager
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u een passend advies kunnen geven welke onderdelen van DocuManager voor u van belang kunnen zijn.

Logingegevens aanvragen
Nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Klik hier om deze aan te vragen.

;