Hollandridderkerk Groep

Hollandridderkerk Groep

Hollandridderkerk Groep

Hollandridderkerk is onderdeel van de Hollandridderkerk Groep. Een groep bedrijven onder één dak die er altijd alles aan doet om uw verwachtingen meer dan waar te maken. Het totaalaanbod van de Hollandridderkerk Groep is uniek in de wereld. Hieronder maakt u kennis met de verschillende onderdelen.

Hollandridderkerk
Ons productiebedrijf Hollandridderkerk is al 60 jaar toonaangevend in de (repro)grafische branche. We leveren 24 uur per dag met ruim 70 medewerkers op 4500m2 gespecialiseerde 'on demand' dienstverlening aan diverse branches.

SecuredDocuments
SecuredDocuments is, als dochter van Hollandridderkerk en daarmee als onderdeel van de Hollandridderkerk groep, een verkoopmaatschappij die als innovatieve dienstverlener wordt ingezet bij de productie van beveiligd waardedrukwerk, bij de verwerking van vertrouwelijke informatie, bij bewustwordingsprogramma’s omtrent informatiebeveiliging en bij consultancytrajecten omtrent imagomanagement.
>>Lees meer over SecuredDocuments

Het Beeldgebouw
Klanten van Het Beeldgebouw zijn voornamelijk topfotografen, kunstenaars, galerieën en bedrijven die werken met hoogwaardige grootformaat beeldproducten. Aan deze doelgroep levert Het Beeldgebouw onder andere professionele fine-art prints (giclees), direct print-op-plaat producten en Lambda fotoafdrukken (C-prints). De productie vindt plaats bij Hollandridderkerk, waar ook de showroom zich bevindt.
>> Lees meer over Het Beeldgebouw

Het Lesbedrijf
Het Lesbedrijf ondersteunt uw organisatie bij het delen en het borgen van kennis. Dat doet Het Lesbedrijf met innovatieve producten en diensten op het gebied van e-learning, learning management systemen, examineren, certificeren en meer.
>>Lees meer over Het Lesbedrijf

YouRcentral
Hollandridderkerk levert een groot aantal unieke, op de ontvanger afgestemde, producten en diensten. Vanuit onze Business Unit YouRcentral bieden we u de nieuwste en meest succesvolle oplossingen op het gebied van creatieve communicatie.
>>Lees meer over YouRcentral