Over Hollandridderkerk

Kwaliteit, innovatie en vertrouwde service

Kwaliteit, innovatie en vertrouwde service

Digitaal drukken   Grootformaat kleur   Print en Repro

Hollandridderkerk is een van de grootste bedrijven in de grafische sector, gespecialiseerd in on demand digitaal drukwerk, op groot- en kleinformaat en op verschillende materialen. We bieden een breed aanbod aan grafische producten en diensten. Bijvoorbeeld: point-of-sale materiaal voor retailers, gepersonaliseerde direct mails voor reclamebureaus, lesmateriaal voor opleiders en reproservice voor allerlei organisaties; digitaal gedrukt en ook online.

Uniek
Wat in 1955 begon als een kleine en voor die tijd al zeer innovatieve lichtdrukkerij, groeide in 60 jaar uit tot een toonaangevende speler in de (repro)grafische markt, met een veelzijdig totaalaanbod aan producten en diensten dat uniek is in Nederland!

Meer rendement uit uw investering
Velen zeggen het, maar weinigen doen het: wij stemmen onze producten altijd optimaal af op uw specifieke behoefte en denken graag met u mee. Onze klanten bevestigen dat. Maar er is meer: door onze producten aan te vullen met innovatieve oplossingen zorgen wij voor betere resultaten. Samen met u halen wij meer rendement uit uw investering in digitaal drukwerk.

Innovatief en meer
In de toepassing van nieuwe media hebben wij een grote voorsprong op de markt. Daar profiteert u van, want u kunt bij ons altijd terecht voor de meest innovatieve oplossingen. Waar u óók van profiteert, zijn onze onovertroffen service en klantvriendelijkheid.

Onze belofte
We doen er alles aan om er zeker van te zijn dat onze producten duurzaam zijn. Dus bij alles wat we doen, van de keuze voor papier en andere materialen tot de zorg voor onze medewerkers, kunt u er zeker van zijn dat onze producten net zo ‘goed’ zijn als dat ze er uitzien.

Hollandridderkerk Groep
Hollandridderkerk is onderdeel van de Hollandridderkerk Groep. Een groep bedrijven onder één dak die er altijd alles aan doet om uw verwachtingen meer dan waar te maken.

 

 

Dit product in de praktijk
Consortium Beroepsonderwijs
Consortium Beroepsonderwijs
Geen omkijken meer naar de productie en verzending van lesmateriaal Lees meer...
De Nieuwe Toneelbibliotheek
De Nieuwe Toneelbibliotheek
Geen grote voorraden, maar on demand drukken Lees meer...
DB Schenker Logistics
DB Schenker Logistics
Bewegwijzering en locatiecodering voor optimale logistiek Lees meer...
Smit Mode
Smit Mode
Samenwerken met Smit Mode vereist snelheid en kwaliteit Lees meer...
Tchai International
Tchai International
Tchai International: Meedenken over materialen voor instore communicatie Lees meer...