Digitaal drukken

Altijd en overal actueel drukwerk

Altijd en overal actueel drukwerk

Door de actualiteit van online publicaties zijn we gewend geraakt aan 'alles on demand'. Ook van uw drukwerk verwacht u de juiste hoeveelheid op het juiste moment op de juiste plaats. Actueel en precies afgepast, dus zero-waste. Efficiënt en duurzaam, met een kwaliteit die niet te onderscheiden is van 'traditioneel' drukwerk. Dat is precies wat Hollandridderkerk u biedt.

Voor opleiders

Als opleider stelt u alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw cursisten tevreden zijn. Het lesmateriaal speelt hierin een belangrijke rol. Actueel, op tijd en tot in de puntjes verzorgd. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor het printen van uw boeken, readers en mappen, maar ook voor het volledige fulfilment

>>Lees alles over onze dienstverlening aan opleiders

Voor maakbedrijven

Uw dealers ondersteunen met brochures en productsheets? Folders die altijd actueel zijn en waarvan u er nooit teveel besteld? Handleidingen en rapporten in elke oplage? Hollandridderkerk kan het allemaal. Onze 24/5 service verzekert u van supersnelle levering!

>>Bekijk onze producten voor uw organisatie

Voor elke organisatie

Digitaal drukwerk van Hollandridderkerk is overal op zijn plaats. Als aanvulling op uw online communicatie, als onmisbaar deel van uw middelenmix. Onderzoek wijst uit dat een boodschap op papier nog altijd de meeste indruk maakt, ook omdat door het aanraken van drukwerk een extra zintuig aangesproken wordt. Als u daarnaast kiest voor het personaliseren van uw drukwerk, bent u gegarandeerd van de hoogste respons. Neem samen met ons de proef op de som!

>>Meer over gepersonaliseerd drukwerk

 

 

Dit product in de praktijk
Consortium Beroepsonderwijs
Consortium Beroepsonderwijs
Geen omkijken meer naar de productie en verzending van lesmateriaal Lees meer...
DB Schenker Logistics
DB Schenker Logistics
Bewegwijzering en locatiecodering voor optimale logistiek Lees meer...
Lexus
Lexus
The ‘My Next Lexus’ Experience Lees meer...