Grootformaat kleur

Voor retailers, exposanten en uw interieur

Voor retailers, exposanten en uw interieur

Plaats uw organisatie en uw merken in de spotlights met de grootformaat producten van Hollandridderkerk. Met een combinatie van moderne technieken, vakmanschap en creativiteit helpen wij u bij het verrassen van uw doelgroep. Of het nu gaat om kwalitatieve, duurzame roll-up banners en presentatiesystemen of om uniek instore marketing materiaal, bij Hollandridderkerk bent u aan het juiste adres.

Voor retailers en brandowners

De aandacht trekken van consumenten, opvallen in een drukke winkelstraat, de perfecte uitstraling voor uw merk. Dat is wat u bereikt met de producten van Hollandridderkerk. Van peesdoeken in frames tot showcards. Van grootformaat magneetfolie tot in elke vorm gesneden prints direct op plaatmateriaal. Onze adviseurs denken graag met u mee met welke technieken en materialen uw boodschap optimaal tot zijn recht komt. 

>>Bekijk onze grootformaat producten

Voor exposanten

Op een vakbeurs of evenement wilt u goed voor de dag komen. De oppervlakte van uw stand moet zo efficiënt mogelijk benut worden en het opnieuw kunnen gebruiken van de aankleding is een must. Als dealer van Expolinc bieden wij u een breed assortiment van banners en eenvoudig op te zetten systemen. Van een enkele roll-up banner tot volledig op maat gemaakte (modulaire) systemen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke grootformaat afdrukken om uw organisatie en uw producten te promoten. 

>>Een overzicht van onze grootformaat producten

Verfraai uw interieur

Weg met die saaie, lege wand in uw bedrijf! Kies een foto of laat ons een aansprekend ontwerp maken, waarmee uw muren, ramen, plafonds en vloeren tot leven komen. Wij bieden u tal van mogelijkheden zoals: fotobehang, bedrukte wandplaten, vloerstickers/raamstickers en (samen met onze partner OpenCeilings) bedrukte LED-panelen voor systeemplafonds.

>>Lees meer over printeriors, het aankleden van uw interieur

 

 

Dit product in de praktijk
Tchai International
Tchai International
Tchai International: Meedenken over materialen voor instore communicatie Lees meer...
Smit Mode
Smit Mode
Samenwerken met Smit Mode vereist snelheid en kwaliteit Lees meer...
Mexx
Mexx
Brandstore Shopping Windows Lees meer...