HM2 Duidelijk

HM2 voor duidelijkheid in uw warehouse

HM2 voor duidelijkheid in uw warehouse

Ter identificatie van uw Stock Keeping Units (SKU’s) en artikelen produceren wij eenduidige markeringen. Op de juiste plaats en passend bij uw beheersproces. Of het nu gaat om locatie aanduidingen, bewegwijzering, wandborden, plafondborden, stellingkopborden, locatiemagneten, stickers of schapstroken, al onze producties zijn op uw wensen en eisen afgestemd.

 

  

Ontwerp:

Wij beschikken over een eigen afdeling Interieurdesign. Onze medewerkers visualiseren op voorhand hoe uw inrichting er vóór en ná onze producties er uit zou kunnen zien. Geheel in uw huisstijl. Eigentijds en zo nodig rekening houdend met de verschillende culturen binnen uw organisatie.

Koppeling Warehouse Management System (WMS):

Met name bij de productie van labels staat uw WMS centraal. Het gebruik van barcodes, numerieke codes, QR codes, kleurcodes of een combinatie daarvan bepaalt u zelf en levert u aan als database. Onze focus ligt dan, behalve de productie van de labels, op het uitleveren van een logische volgorde van aanbrengen (efficiënt). Deze volgorde bepalen wij in onderling overleg op basis van uw database.

Maatwerk producten:

Wij kunnen u adviseren over materialen, formaten, vormen en soorten bedrukking. Samen met u kiezen we voor de optimale kwaliteit en materialen voor uw specifieke situatie..

Montage:

De producten van HM2 kunnen, in onderling overleg, door u zelf gemonteerd worden. Zo nodig ontvangt u daarbij een duidelijke (veiligheids-)instructie. U kunt ook gebruik maken van onze service om op uw locatie de producten te laten monteren.

<< Terug naar overzicht HM2 

 

Dit product in de praktijk
DB Schenker Logistics
DB Schenker Logistics
Bewegwijzering en locatiecodering voor optimale logistiek Lees meer...