Skip to Content

DB Schenker is een toonaangevende wereldwijde logistieke dienstverlener. Met een uitgebreid netwerk biedt DB Schenker betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen aan klanten in diverse sectoren, waaronder de lucht- en ruimtevaart, automotive, elektronica en gezondheidszorg.

 

Op het Fokker Logestics Park bij Schiphol beschikt DB Schenker over moderne faciliteiten die onlangs zijn uitgebreid. Deze uitbreiding is duurzaam gerealiseerd; de benodigde energie wordt volledig opgewekt met zonnepanelen en warmtepompen. Dankzij de locatie van het bedrijf bij Schiphol kunnen klanten profiteren van snelle en betrouwbare verbindingen naar bestemmingen over de hele wereld.

 

Naast de warehouse-faciliteiten bevindt zich in het nieuwe pand een aantal kantoorruimtes. Deze zijn, net als de al bestaande kantoren, door JEU Interior Prints voorzien van passende aankleding met print. Hierbij wordt, zowel in het design als in het materiaalgebruik, het duurzame karakter van het pand benadrukt. Zo is voor de contourletters op de wanden gebruik gemaakt van gerecycled PET-felt in plaats van het gebruikelijke acryl.

 

DB Schenker hecht veel waarde aan een inspirerende werkomgeving voor haar medewerkers, ook om daarmee de werkplek aantrekkelijk te maken voor nieuwe talenten. Met de aankleding wordt een plezierige werkbeleving voor de medewerkers gecreëerd. In de designs komen de herkenbare branding van DB Schenker en de thema’s logistiek, luchtvaart en duurzaamheid overal terug. Ook is er gebruik gemaakt van raamfolies, voor zowel privacy als decoratieve doeleinden.

 

De muren en glazen wanden zijn door JEU Interior Prints op locatie bekleed. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van PVC-vrij behang, PET-felt, peesdoek en plaatmateriaal.

Hollandridderkerk - Printing On Demand - Digitaal Drukwerk

Een aantrekkelijke werkomgeving voor uw medewerkers?

Onze mensen van JEU Interior Prints adviseren u graag. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan