Skip to Content

Floramedia Nederland is expert op het gebied van groenverkoop en verzorgt winkelaankleding en verkoopconcepten voor onder andere grote tuincentra en bloemenkwekers. Van etiketten tot boomlabels, maar ook met maatwerkoplossingen trekt Floramedia de aandacht van de consument op de winkelvloer.

 

Sfeervolle winkelaankleding
Zowel ontwerp als productie van instore marketingmateriaal is specialistisch werk. In de samenwerking tussen Floramedia Nederland en Hollandridderkerk komen de specialismen van beiden volledig tot bloei. Voor de ‘groene markt’ beheerst Floramedia het specialisme van ontwerp van verkoopverhogend point-of-sale (POS) materiaal als geen ander. Hollandridderkerk verzorgt de productie van dit POS-materiaal. Het resultaat? Een sfeervolle winkelaankleding die leidt tot een maximaal rendement.

 

Een prettig verkoopklimaat
Voor flora is een prettig klimaat veelal een vochtig klimaat. Dit betekent dat hier rekening mee gehouden moet worden voor het POS-materiaal. De technieken die wij toepassen, geven producten een duurzaamheid die zeer geschikt is voor vochtige omstandigheden. Door de floragrafische afbeeldingen te plastificeren is de afdruk volledig beschermd tegen vocht en andere klimaatinvloeden. Met de toepassing van directe print-op-plaat middels UV-techniek, is zelfs geen kostbare nabewerking meer nodig.

 

"Ons instore communicatiemateriaal moet wel tegen een stootje en een spatje kunnen. Hollandridderkerk beschikt over de juiste technieken om hier invulling aan te geven."


Het voordeel van automatisering
Door middel van slimme automatisering wordt de doorlooptijd van orders flink teruggebracht. In een geautomatiseerd proces worden de orders zo voorbereid, dat de sterk wisselende pakketten voor de diverse tuincentra kant-en-klaar digitaal gedrukt en gesorteerd worden. De complete pakketten leveren wij rechtstreeks aan de tuincentra, zodat Floramedia hier geen omkijken naar heeft.

Presentatie en promotie

Lees over de ervaringen van onze klanten en highlights binnen deze expertise

    Hollandridderkerk - Grootformaat prints en digitaal drukwerk

    Op zoek naar perfect Point Of Sale materiaal?

    Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij helpen u graag.

    Contact pagina