Skip to Content

Verplaatsen, verzamelen, heffen en stapelen. Voor elke toepassing is er een passend product te vinden in het complete aanbod machines van de Hyster-Yale Group. Van de allergrootste reachstackers en containertrucks in het zware segment – tot maximaal 52 ton hefvermogen – tot industriële vorkheftrucks en speciale magazijnmachines in alle soorten en maten. Uitgevoerd in de welbekende kleuren geel en zwart.

 

Verkoop via het onafhankelijk dealernetwerk

De verkoop verloopt via een onafhankelijk dealernetwerk gevestigd in meer dan 130 landen vanaf ruim 1000 locaties. Dankzij deze lokale distributiepartners kan de Hyster-Yale Group overal ter wereld advies van experts en snelle service aan hun klanten garanderen.

 

In 1952 werd de eerste overzeese productlocatie geopend in Nijmegen. Tegenwoordig dient deze vestiging als ontwikkelcentrum en productielocatie voor warehouse trucks en Big Trucks: indrukwekkende giganten vanaf 6 ton. Daarnaast biedt de vestiging in Nijmegen plaats aan een aantal kantoorfuncties en is er een grote (after) sales-afdeling actief voor de verkoop van onderdelen. Tevens werd hier speciaal voor dealers een webshop ontwikkeld waar zij verkoopbrochures, banners en een variatie aan materialen kunnen bestellen.

 

Printing On Demand met Hollandridderkerk

De samenwerking met Hollandridderkerk kwam een jaar geleden tot stand. De Hyster-Yale Group was op zoek naar een leverancier voor de productbrochures en andere printmaterialen. “Voorheen hadden we veel op voorraad, wel tienduizenden brochures. Dat systeem is duur en veel te star, we willen over actueel materiaal kunnen beschikken waarin de laatste updates verwerkt zijn. De keuze viel op Hollandridderkerk als POD-drukker. Dat zij ook de verzending van de bestellingen konden verzorgen, gaf echt de doorslag”, vertellen Felix Harmens en zijn collega Samoa Otermans van het team Marketing Communications.

“Fulfilment in eigen beheer houden is voor ons tijdrovend en te arbeidsintensief. De brochures worden nu in Ridderkerk geproduceerd, verpakt en verzonden naar verkooppunten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten."

 

“Fulfilment in eigen beheer houden is voor ons tijdrovend en te arbeidsintensief. De brochures worden nu in Ridderkerk geproduceerd, verpakt en verzonden naar verkooppunten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. En dat gaat goed, zelfs naar moeilijk bereikbare locaties. De kwaliteit ligt heel hoog, al meteen vanaf de start verliep het vlekkeloos. En flexibiliteit is voor ons heel belangrijk, we plaatsen regelmatig spoedorders en die worden meteen afgehandeld. Het contact met Hollandridderkerk voelde al na korte tijd vertrouwd, de samenwerking bevalt ons prima.”

 

Lees meer op www.hyster.com

Hollandridderkerk - Printing On Demand - Grootformaat prints

Marketingmateriaal digitaal drukken?

Neem contact op met een van onze productspecialisten, ook voor meer informatie en actuele prijzen.

Neem contact op