Skip to Content

Oceanco in Alblasserdam bouwt de mooiste en meest luxueuze jachten van wereldklasse. Voor de jachtbouwer ligt de standaard zo hoog dat geen enkele scheepswerf die overtreft. Als printpartner moeten wij mee kunnen komen op dat niveau. Een mooie uitdaging om dat keer op keer weer te bewijzen met onze topkwaliteit prints.

 

Presteren op topniveau
Dat wij de ideale partner zijn voor Oceanco was snel duidelijk. Ook voor ons zijn innovatie en vakmanschap essentiële onderdelen van onze visie. Ooit begonnen met het reproduceren van scheepsbestekken en inmiddels uitgegroeid tot full service digitale drukkerij waar het draait om kwalitatief eindresultaat. On demand levertijden, een nauwe samenwerking en meedenken met de klant over het verleggen van bestaande grenzen, dragen bij aan die kwaliteit.

 

Topklasse
Of het nu gaat om tekeningenreproductie, grootformaat fotoprints of de complete handling en service, voor Oceanco telt maar een ding en dat is klasse. Of beter gezegd: topklasse. Door onze kennis, kunde en ervaring wordt die klasse doorvertaald naar de verschillende uitingen. Om het verschil te blijven maken leggen wij de lat voor onszelf steeds hoger. Innovatie en het blijven zoeken naar efficiëntere methoden en technieken zorgen voor een continue voorsprong in mogelijkheden waar de klant van profiteert.

 

© foto: Oceanco

Hollandridderkerk - Printing On Demand - Digitaal Drukwerk

Ook uw prints met topkwaliteit laten maken?

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie en prijzen.

Neem contact op