POS-Materiaal voor retailers & brandowners

Klanten verleiden met doordacht instore marketing materiaal

Klanten verleiden met doordacht instore marketing materiaal

>>Direct naar ons productoverzicht

Als retailer of brandowner staat u voor een flinke uitdaging. In het tijdperk van online winkelen valt het niet altijd mee om klanten te verleiden tot een bezoek aan uw verkooppunt. En als uw potentiële klanten dan uw winkel bezoeken, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat zij uw merk(en) optimaal beleven. U wilt zorgen voor een exceptionele sfeer, waarbij de zintuigen geprikkeld worden en waarbinnen klanten op een aangename manier verleid worden om een aankoop te doen. 

Daarnaast is het zaak om direct in te kunnen spelen op de actualiteit en snel te kunnen wisselen van uitstraling. Bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen. Daarvoor is samenwerking met betrouwbare partners, die thuis zijn in uw wereld, van groot belang. 

Haal meer uit uw marketingbudget

Wij gaan graag met onze retailklanten om de tafel om te bespreken hoe we hun producten zo effectief mogelijk kunnen presenteren. Dat kan gaan om prijs- of actiekaarten, posters, banners, gevelborden, lichtbakreclame, toonbankdisplays maar ook om zelfklevend, magnetisch of fotografisch materiaal op grootformaat etc.

Daarnaast bieden wij met onze printeriors uitstekende mogelijkheden om uw winkel te voorzien van een unieke uitstraling waarmee u zeker indruk zult maken op uw klanten. 

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Een compleet assortiment instore marketing middelen
  • Kleine en grotere aantallen
  • Maatwerk voor elk verkooppunt
  • Eén partij voor al uw retail signing
  • Levering direct aan uw filialen
  • Online bestellen, ook door franchise ondernemers
  • Montage in de winkels
  • Deskundig (product)advies

Online portal op maat voor optimaal bestelgemak

Wilt u op een gemakkelijke manier uw verkooppunten voorzien van POS-materiaal? Dat kan met onze Web2Print-applicatie. Hiermee kunt u uw huisstijldocumenten beheren, aanpassen en bestellen. Zo bespaart u tijd en op uw opmaakkosten. U bestelt voor elke vestiging precies de benodigde materialen en wij zorgen ervoor dat de verschillende producten rechtstreeks bij de winkels afgeleverd worden. Indien gewenst elk filiaal wordt voorzien van een unieke combinatie van producten. Web2Print biedt uw medewerkers in de filialen ook de mogelijkheid om zelf instore-materiaal te bestellen terwijl u 24/7 de volledige controle houdt over al uw corporate documenten. Wel zo gemakkelijk.

Klanten aan het woord

We doen er alles aan om onze klanten totaaloplossingen op maat, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, supersnelle levering en deskundig advies te bieden. Om u daarvan te overtuigen laten we graag onze klanten aan het woord:

 

Dit product in de praktijk
Smit Mode
Smit Mode
Samenwerken met Smit Mode vereist snelheid en kwaliteit Lees meer...
Deckers Benelux
Deckers Benelux
Deckers: Meebouwen aan het succes van UGG Australia Lees meer...
Tchai International
Tchai International
Tchai International: Meedenken over materialen voor instore communicatie Lees meer...
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens
Tieleman Keukens: Persoonlijke communicatie met een meetbaar effect Lees meer...
Lexus
Lexus
The ‘My Next Lexus’ Experience Lees meer...