On demand printing met een constant resultaat

On demand printing met een constant resultaat

Exalto is een scheepstechnische groothandel met eigen productiefaciliteiten voor ruitenwissersystemen, watergesmeerde lagers en voortstuwingsinstallaties. In de bedrijfsvoering staan kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk en kennis voorop. Vanzelfsprekend dat de leverancier voor print en reproductie ook aan deze eigenschappen moet voldoen. De flexibele on demand printoplossingen van Hollandridderkerk sluiten hier uitstekend op aan.

Het gemak van online bestellen

De ervaring die Hollandridderkerk heeft in de outsourcing van reprografische producten en diensten was jaren geleden de basis voor het aangaan van een duurzame samenwerking. De on demand productie van handleidingen, instructies, brochures, leaflets, folders en visitekaartjes moesten met korte levertijden gerealiseerd worden. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en service. Met behulp van het online bestelprogramma Printservice.nl, wist én weet Hollandridderkerk aan die eis te voldoen.

“Het is duidelijk: als je voor service kiest, ga je voor Hollandridderkerk. Wat een verademing na onze vorige leverancier.”

Maatwerk voor meer efficiëntie

Het maatwerk dat we in de documentstromen van Exalto hebben toegepast, leidde tot een efficiëntere werkwijze. Terwijl de kwaliteit van de output gelijk bleef, werd het proces een stuk sneller en eenvoudiger. Door de automatisering van het bestelproces kunnen de medewerkers van Exalto altijd en overal hun bestellingen plaatsen. Actuele bestanden staan op de server van Hollandridderkerk opgeslagen waardoor deze 24 uur per dag beschikbaar zijn. Dat is optimale flexibiliteit door on demand technieken en service. Zowel uitstraling als kwaliteit blijven gewaarborgd.

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier voor de uitbesteding van uw print en reprografische producten en diensten? Neem dan contact met ons op. We vinden het leuk en uitdagend om samen met u te kijken waar we u documentstromen kunnen optimaliseren.