Samen voor bewezen resultaten in de examenbrache

Samen voor bewezen resultaten in de examenbrache

Elke examenorganisatie heeft te maken met ingewikkelde procedures en veel verschillende partijen. Met Cubebox heeft Nubiko een concept ontwikkeld dat complexe werkprocessen logisch en overzichtelijk maakt. In samenwerking met SecuredDocuments realiseert Nubiko complete oplossingen voor de examenbranche, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van elkaars specialiteit en expertise.

Efficiency en effectiviteit door software

In de examenbranche wordt veelal nog traditioneel gewerkt; medewerkers worden ingezet om examenevenementen te organiseren en te plannen, kandidaten in te schrijven, betalingen te boeken, resultaten te registreren en certificering te regelen. Deze processen zijn arbeidsintensief en omslachtig en kosten veel geld. Door het aanbieden van een softwarematige oplossing waarin de gehele examenlogistiek in overzichtelijke stappen is ondergebracht, wordt veel efficiency en effectiviteit bereikt. Mark Hulshof, algemeen directeur van Nubiko: “Cubebox is een online selfservice portal, speciaal ontwikkeld voor examenbureaus. Cubebox voert de regie over alle bestaande interne processen en externe invloeden waardoor de backoffice het examenproces transparanter, flexibeler en efficiënter aan haar klanten kan aanbieden.”

“We hebben het over echt partnership omdat SecuredDocuments met haar bevoegdheid en faciliteiten producten en diensten biedt die volledig aansluiten bij de visie van Nubiko. In co-creatie met onze klant kunnen we samen met SecuredDocuments veranderingen tot stand brengen en complexe vraagstukken oplossen.”

Beveiligd waardedrukwerk

Vanuit Cubebox is een koppeling gemaakt met SecuredDocuments en zijn de drukwerkstromen volledig geautomatiseerd, zelfs voor beveiligde documenten als diploma’s, certificaten en pasjes met een echtheidscertificaat. SecuredDocuments is een dochteronderneming van Hollandridderkerk en heeft zich als gecertificeerd Security printer toegelegd op de productie van beveiligd waardedrukwerk en op de verwerking van vertrouwelijke informatie. Ook op het gebied van fulfilment, de laatste schakel in examenlogistiek, speelt SecuredDocuments een belangrijke rol. Al het druk- en printwerk, zowel digitaal als fysiek in de vorm van lesmateriaal, formulieren en waardedrukwerk wordt door hen geproduceerd en verzonden. Een examenorganisatie die dit hele proces uitbesteedt, kan flexibel inkopen. Dit levert een directe besparing op omdat de vaste kosten voor apparatuur en bemensing overbodig worden.

Co-makership
Paul Veldhuizen, directeur van SecuredDocuments, vertelt over de samenwerking met Nubiko: ‘’We werken beiden autonoom en vanuit onze eigen kracht maar met een gezamenlijk doel; met behulp van de allernieuwste technieken een optimaal eindproduct verzorgen voor onze klant. Onze diensten vullen elkaar prima aan. Binnen de organisaties waar we voor werken, borgen we de kwaliteit en integriteit van onze inbreng. We zijn een duurzame relatie aangegaan die is gebaseerd op specialistische kennis en vertrouwen.” Volgens Mark is in de huidige markt partnership van toegevoegde waarde. “We hebben het over echt partnership omdat SecuredDocuments met haar bevoegdheid en faciliteiten producten en diensten biedt die volledig aansluiten bij de visie van Nubiko. In co-creatie met onze klant kunnen we samen met SecuredDocuments veranderingen tot stand brengen en complexe vraagstukken oplossen.”

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier die met u meedenkt en snelheid combineert met kwaliteit? Naar een partner die u kan ontzorgen met het beveiligd drukken van uw vertrouwelijke documenten? Of wilt u ook eens een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om over dit soort zaken te brainstormen en samen de beste oplossingen te bedenken.