Tchai International

Tchai International: Meedenken over materialen voor instore communicatie

Tchai International: Meedenken over materialen voor instore communicatie

Tchai is gevestigd in dezelfde straat als Hollandridderkerk. Bij onze ‘buren’ richt men zich op het ontwerpen, vormgeven en produceren van complete concepten voor winkelinterieurs en shop-in-shops tot displays en productpresentaties. Het bedrijf heeft veel kennis van productietechnieken en gebruikt allerlei materialen als hout, metaal, papier, glas en kunststof. “Toch is vooral de laatste jaren onze focus wel wat verschoven van de productie naar de creatieve en logistieke processen”, vertelt Kim Tchai, Creative Director van Tchai. “Het voordeel hiervan is dat wij ons volledig kunnen richten op marketing en de creatieve kant. We zijn sterk in het bedenken en realiseren van oplossingen en concepten.”

Perfect passend
Tchai heeft een indrukwekkende klantenkring in Nederland én in het buitenland met merken als Samsung, Luxaflex, Harman Kardon, Yamaha, Maxi-Cosi en Canon. Kim: “We leveren niet zomaar standaardproducten, maar creëren voor elke klant een perfect passende, eigen merkbeleving. Om de klanten daarbij optimaal van dienst te zijn, zoeken we de samenwerking met andere leveranciers zoals Hollandridderkerk. Zij beschikken over expertise en mogelijkheden waar we graag gebruik van maken. We betrekken Hollandridderkerk dan ook zo vroeg mogelijk in het productieproces zodat zij kunnen meedenken over materialen en de benodigde middelen. De lijnen zijn kort en op productieniveau hebben onze medewerkers onderling dan ook regelmatig contact. En omdat we bijna buren van elkaar zijn, stappen we ook makkelijk bij elkaar naar binnen als dat nodig is.”

“Hollandridderkerk beschikt over expertise en mogelijkheden waar we graag gebruik van maken.”

Perfect eindresultaat
Hollandridderkerk levert grootformaat prints op allerlei verschillende (plaat)materialen die onder andere met behulp van een digitale freesmachine worden gemaakt. Kim: “Lokale productie is niet alleen een voordeel vanwege de korte communicatielijnen, maar ook vanwege de beschikbaarheid. Bij de introductie van de Samsung Galaxy S4 moesten alle 750 verkooppunten in Nederland binnen een week voorzien worden van al het promotiemateriaal. Dan is het van cruciaal belang om een leverancier te hebben die snel kan produceren en leveren. De technische ins en outs van het hele productieproces laten we in zo’n geval graag over aan Hollandridderkerk. We vertrouwen dan op hen en gaan uit van een perfect eindresultaat.’’

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier die met u meedenkt en snelheid combineert met kwaliteit? Of wilt u ook eens een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Samen met u bedenken we graag de beste oplossingen. Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen.