Elke Bouwmaat uniform ingericht

Elke Bouwmaat uniform ingericht

De volledige winkelformule van Bouwmaat moet er toe bijdragen dat de klant zo efficiënt mogelijk zijn benodigde spullen kan vinden. Professionals in bouw, renovatie en onderhoud vinden bij Bouwmaat alles wat zij nodig hebben. Hollandridderkerk bood een passende presentatieoplossing voor een consistente en uniforme uitstraling voor alle 45 Bouwmaatvestigingen.

“De uitdaging voor Hollandridderkerk zat in de snelheid van leveren en de verschillende afleverlocaties. Het was heerlijk om te ervaren dat alles gewoon geregeld werd zonder ons druk te hoeven maken.”

Doelstelling behaald
Bij een bezoek aan een Bouwmaatfiliaal wil de klant snel en gemakkelijk zijn boodschappen vinden. Een goede winkelaankleding is daarom essentieel. Daarnaast draagt een consistente en uniforme uitstraling bij aan de merkbeleving van de klant. Hollandridderkerk verzorgde de productie en distributie van onder andere plafond- en kassabanieren als ook de vormgeving en opmaak van het POS-materiaal. De doelstelling van Bouwmaat om het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken is behaald. Duidelijke routing en een herkenbare uistraling zijn het resultaat van een professionele samenwerking.

Het voordeel van on demand flexibiliteit

De verschillende vestigingen krijgen elk een eigen pakket met een unieke combinatie aan POS-materialen. Wij zorgen ervoor dat elk filiaal zijn eigen specifieke middelen krijgt zonder daarbij uit voorraden te putten en dus zonder extra kosten voor opslag. Voor Bouwmaat is deze aanpak bijzonder prettig, omdat zij hierdoor snel kunnen schakelen in bijvoorbeeld thema-aankleding.

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier die flexibel is en snelheid combineert met kwaliteit? Of wilt u eens een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Samen met u bedenken we graag de beste oplossingen. Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen.