Condoleance.NL

Unieke, gepersonaliseerde condeanceboekjes

Niets hoort zo bij het leven als de dood, maar ondanks dat is het Peter van Schaik, voor veel mensen toch een onderwerp waar een taboe op rust. Zo niet voor Peter van Schaik van Condoleance.nl , hij raakte als 10-jarig jochie al gefascineerd door zaken die te maken hebben met het eind van het leven. tegenwoordig beheert de internetondernemer zestien verschillende websites rondom de dood en uitvaarten, waaronder www. condoleance.nl. via deze website kunnen nabestaanden unieke condoleanceboekjes bestellen die bij Hollandridderkerk on demand worden geprint en verzonden.

"Digitaal condoleren maakt rouwen zichtbaar"

Iedereen kan zelf een condoleanceregister aanmaken voor een overleden dierbare. Dit kunnen nabestaanden zijn maar ook de uitvaartondernemer of een goede vriend. Bij het overlijden van een Bekende Nederlander wordt het register op condoleance.nl vaak door fans geopend. In ieder register kan een voorwoord worden geschreven waar foto’s van de overledene bij staan. De site is openbaar toegankelijk zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een condoleanceberichtje achter te laten. Zowel het openen van een condoleance- register als het plaatsen van condoleances is gratis.

Boekjes Condoleance.nl

Peter van Schaik: "Ik wilde een boekje dat geheel op maat gemaakt kon worden en ging op zoek naar een drukker. Maar Hollandridderkerk bood mij meer dan waar ik aanvankelijk naar zocht; zij hebben de benodigde webapplicatie ontwikkeld, printen de boekjes volgens het POD-principe en nemen de verzending voor hun rekening. One-stop shopping is voor mij ideaal, ik heb er verder geen omkijken meer naar. Inmiddels werken we al jaren samen en het bevalt nog steeds heel goed. Ik vind het fijn dat er bij het bedrijf een nuchtere mentaliteit heerst, de verwachtingen die we van elkaar hebben zijn reëel. Daarbij komt dat de communicatie heel prettig verloopt, ik heb een vaste contactpersoon die mij en mijn bedrijf goed aanvoelt. De lijnen zijn daardoor kort en ook over de service ben ik heel tevreden. Soms neem ik klanten mee naar Ridderkerk om hen het productieproces te laten zien. Voor mij is Hollandridderkerk een grote partij waarvan de professionele uitstraling zeker ook gunstig is voor mijn eigen bedrijf.”