Loyaliteitsmarketing met CoupOnLine

Loyaliteitsmarketing met CoupOnLine

Een eigentijds voorbeeld van een effectief crossmediaal loyaliteitsprogramma; dat is hoe we de toepassing van CoupOnLine het liefst noemen. Want hoe bindt u uw doelgroep aan uw organisatie en verrijkt u tegelijkertijd uw kennisdatabase met waardevolle informatie? Voor Gennie Freen Producties ontwikkelde Hollandridderkerk dit innovatieve voordeelsysteem.

CoupOnline coupons printen

Persoonlijk voordeel voor de consument

Het in 1997 opgerichte Gennie Freen Producties is marktleider in Nederland op het gebied van voordeelprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan de voordeelagenda of de voordeelgids. Gennie Freen Producties kent honderden voordeelthema’s, maar niet elke kortingscoupon sloot aan op de persoonlijke voorkeur van de ontvanger. Met CoupOnLine moest daar verandering in komen.

Interactieve website en digitaal drukwerk gericht op het individu

De uitdaging voor Hollandridderkerk was het ontwikkelen van een online systeem waarmee de gebruiker zelf zijn voordeelcoupons kan samenstellen. Door de ervaring met specialistische technieken, zoals Variabel Data Printing, en de capaciteit van een uitgebreide ICT-afdeling, wisten we een gebruiksvriendelijke webapplicatie te ontwikkelen. De output bestaat uit echt persoonlijke voordeelcoupons die binnen 48 uur bij de gebruiker op de mat liggen.

Hoe werkt CoupOnLine?
De gebruiker ontvangt een persoonlijke code om in te loggen op een couponwebsite. De website en de couponvellen zijn vormgegeven volgens de huisstijl van de opdrachtgever. De gebruiker kiest zijn eigen kortingscoupons en vult het couponvel. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een vragenlijst of enquête aan de gebruiker voor te leggen. Hierdoor is het mogelijk om waardevolle klantinformatie te achterhalen en vast te leggen.

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een innovatieve partner voor het meedenken en de uitvoering van uw webapplicaties en print? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen.