DB Schenker Logistics

Bewegwijzering en locatiecodering voor optimale logistiek

Bewegwijzering en locatiecodering voor optimale logistiek

DB Schenker biedt wereldwijd oplossingen voor eenvoudige tot zeer complexe logistieke vraagstukken. Met alleen al in Nederland 23 logistieke centra en kantoren op 17 verschillende locaties, verbindt DB Schenker Logistics alle belangrijke economische regio’s met elkaar. Als leverancier van DB Schenker draagt Hollandridderkerk daar graag een steentje aan bij.

Magneetstickers, magneetfolie bedrukken voor DB Schenker

In de logistieke centra van DB Schenker is het uiteraard van groot belang dat alle artikelen snel en eenvoudig te lokaliseren zijn. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van bedrukte magneetstrips, elk gedeelte van een stelling heeft een locatiecodering. Waar eerder gewerkt werd met plakstrips, is de indeling van de stellingen met deze magneetstrips nu snel en eenvoudig aan te passen aan de actuele situatie.

“Door het gaan werken met magneetstrips is de indeling van de stellingen nu snel en eenvoudig aan te passen aan de actuele situatie.”

Bewegwijzering- en informatieborden

De logistieke centra zijn onderverdeeld in verschillende area’s. Aan het plafond bevestigde borden maken in één oogopslag duidelijk waar deze gemarkeerde gebieden zich bevinden. DB Schenker besteedt veel aandacht aan het voorkomen van verspilling in de organisatie. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van banners en borden in de logistieke centra en kantoren. Deze uitingen worden door ons verzorgd.

Dynamische partners

Voor DB Schenker is het van belang dat een leverancier een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt en zeer snel kan schakelen. Dit sluit aan op de grote dynamiek die voor de logistieke dienstverlener vanzelfsprekend is. Meedenken en innovatieve oplossingen aandragen is daarbij een must. De samenwerking met Hollandridderkerk verloopt op al deze punten naar volle tevredenheid.

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt en zeer snel kan schakelen? Of wilt u eens een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen.