Deckers Benelux

Deckers: Meebouwen aan het succes van UGG Australia

Deckers: Meebouwen aan het succes van UGG Australia

Wereldwijd zijn ze in ontelbare schoenenkasten te vinden: de comfortabele laarzen en pantoffels die volledig gemaakt zijn van zachte schapenvacht. UGG startte ooit met de productie van dit schoeisel om de voeten van surfers op het strand warm te houden. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met sneakers en schoenen, loungekleding, maar ook tassen en accessoires. Deckers Benelux, gevestigd in Capelle aan den IJssel, is eigenaar van het merk UGG Australia in Nederland, België en Luxemburg en verzorgt onder andere de marketing en productcampagnes voor 350 verkooppunten in deze landen.

“Wij zijn erg tevreden en we hopen nog lang gebruik te maken van de diensten van Hollandridderkerk.”

Magnetisch in-store promotiemateriaal

Hollandridderkerk produceert het POS-materiaal dat in de winkels gebruikt wordt om het merk UGG op een aansprekende manier te promoten. Jeanine van de Watering, Trade Marketing Coördinator van Deckers Benelux: “Omdat we regelmatig onze collecties wisselen, maken we bij al onze verkooppunten gebruik van magnetisch beeldmateriaal dat snel en simpel binnen een bestaand frame bevestigd kan worden”.

Deckers magneetfolie

“We kunnen op Hollandridderkerk rekenen voor de productie van ons promotiemateriaal, maar ook voor last minute opdrachten. Voor ons is het fijn wanneer een leverancier meedenkt en snel kan handelen, daarnaast zijn zij ook prijstechnisch aantrekkelijk. Een ander voordeel is dat we een leuk contact met de mensen van Hollandridderkerk hebben opgebouwd. Zowel met onze accountmanager als met de collega’s van de traffic-afdeling en de productie werken we prima samen. Door deze combinatie van factoren zijn wij erg tevreden en we hopen nog lang gebruik te maken van de diensten van Hollandridderkerk”.

Ervaar het ook
Bent u ook op zoek naar een leverancier die met u meedenkt en snelheid combineert met kwaliteit? Of wilt u ook eens een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Samen met u bedenken we graag de beste oplossingen. Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen.