Floramedia Nederland

Floramedia: POS-materiaal bestand tegen een buitje

Floramedia: POS-materiaal bestand tegen een buitje

Floramedia Nederland is expert op het gebied van groenverkoop en verzorgt winkelaankleding en verkoopconcepten voor onder andere grote tuincentra en bloemenkwekers. Van etiketten tot boomlabels, maar ook met maatwerkoplossingen trekt Floramedia de aandacht van de consument op de winkelvloer.

Sfeervolle winkelaankleding
Zowel ontwerp als productie van instore marketingmateriaal is specialistisch werk. In de samenwerking tussen Floramedia Nederland en Hollandridderkerk komen de specialismen van beiden volledig tot bloei. Voor de ‘groene markt’ beheerst Floramedia het specialisme van ontwerp van verkoopverhogend point-of-sale (POS) materiaal als geen ander. Hollandridderkerk verzorgt de productie van dit POS-materiaal. Het resultaat? Een sfeervolle winkelaankleding die leidt tot een maximaal rendement.

Een prettig verkoopklimaat
Voor flora is een prettig klimaat veelal een vochtig klimaat. Dit betekent dat hier rekening mee gehouden moet worden voor het POS-materiaal. De technieken die wij toepassen, geven producten een duurzaamheid die zeer geschikt is voor vochtige omstandigheden. Door de floragrafische afbeeldingen te plastificeren is de afdruk volledig beschermd tegen vocht en andere klimaatinvloeden. Met de toepassing van directe print-op-plaat middels UV-techniek, is zelfs geen kostbare nabewerking meer nodig.

"Ons instore communicatiemateriaal moet wel tegen een stootje en een spatje kunnen. Hollandridderkerk beschikt over de juiste technieken om hier invulling aan te geven."

Het voordeel van automatisering

Door middel van slimme automatisering wordt de doorlooptijd van orders flink teruggebracht. In een geautomatiseerd proces worden de orders zo voorbereid, dat de sterk wisselende pakketten voor de diverse tuincentra kant-en-klaar digitaal gedrukt en gesorteerd worden. De complete pakketten leveren wij rechtstreeks aan de tuincentra, zodat Floramedia hier geen omkijken naar heeft.

Floramedia

Ervaar het ook
Wilt u ook een leverancier die snelheid combineert met kwaliteit? Of wilt u ook eens een kijkje bij ons komen nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Samen met u bedenken we graag de beste oplossingen. Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen.