Genie Oud Gastel

Aankleding bedrijfsruimtes bij Genie

Aankleding bedrijfsruimtes bij Genie

Genie, fabrikant van de bekende blauwe hoogwerkers, levert haar producten onder andere vanuit een distributiecentrum in Oud Gastel. Bij Genie wordt veel waarde gehecht aan het uitdragen van de merkwaarden en wil men bezoekers en medewerkers laten zien waar Genie voor staat.

Met de aansprekende aankleding van onze bedrijfsruimtes laten wij zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Onze medewerkers en bezoekers vinden het opvallend en uniek.

Samen met Genie bedachten we daarvoor een oplossing in de vorm van indrukwekkende grootformaat prints. Met een combinatie van XXL-foto’s, veiligheidsinstructies en andere afbeeldingen werden de kantoren, werkplaatsen en magazijnen aangekleed. Het doel van de aankleding is om bezoekers een boodschap of mooi beeld te laten zien tijdens een rondleiding.

Bent u ook op zoek naar een aantrekkelijke, hoogwaardige uitstraling voor uw nieuwe of bestaande pand? Onze specialisten geven u graag een vrijblijvend advies. Laat u inspireren en neem contact met ons op via info@hollandridderkerk.nl of telefonisch via 0180-482211.

>>Lees meer over interieuraankleding.