Reclamebureau IVC

Meedenken met reclamebureau IVC

Meedenken met reclamebureau IVC

Reclamebureau IVC uit Waalwijk is een full service reclamebureau met een team ervaren en professionele doeners. Het is specialist op het gebied van retailcommunicatie, branding en design. No-nonsense, concreet en creatief. Vanuit die no-nonsense mentaliteit ontstond de samenwerking met Hollandridderkerk. Concrete oplossingen realiseren op het gebied van presentatie en printing on demand met een optimale kwaliteit en snelle levertijden: beide partijen vonden de perfecte match.

“Een snelle service is voor ons van groot belang. Wat vandaag bedacht is, moet soms morgen al klaar zijn. Hollandridderkerk biedt ook bij korte levertijden een goede service.”

Meedenken
Als reclamebureau sta je vaak tussen kritische opdrachtgevers enerzijds en de uitvoerende partij anderzijds. Met drukkende deadlines is het daarom prettig wanneer het productiebedrijf meedenkt. De ervaring van Hollandridderkerk in retailcommunicatie en de proactieve houding was voor reclamebureau IVC een perfect aanknopingspunt tot samenwerking. Grootformaat afdrukken, kleurvaste fotoprints, direct print-op-plaat toepassingen, flexibele werkwijzen, snelle levertijden en kennis van zaken maken creatieve en kwalitatieve presentatieoplossingen mogelijk. Het resultaat? In het oog springend communicatiemateriaal.

Creativiteit en innovatie
Samenwerken met partners als reclamebureau IVC is voor Hollandridderkerk een mooie uitdaging. Creatieve ideeën vragen om een andere, soms nog niet bestaande aanpak. Hierdoor is het nodig om traditionele werkwijzen los te laten en bijvoorbeeld op zoek te gaan naar nieuwe technieken en methoden die het mogelijk maken andere materialen te gebruiken. Die uitdaging gaan we graag aan. Ook met u. Neem daarvoor contact met ons op. We vinden het leuk om uitgedaagd te worden en u te verrassen.