Scheepvaart en Transport College (STC)

Aankleding klaslokalen in de Waalhaven

Aankleding klaslokalen in de Waalhaven

Het STC vmbo college leidt leerlingen op die later op of om het water, in het vervoer of bij een (lucht)haven willen werken. Voor de moderne locatie in de Waalhaven varen de schepen af en aan en rijden de vrachtwagens langs om te laden en te lossen. Buiten kijken de leerlingen dus uit over hun toekomstig werkgebied.  In het gebouw, dat een aantal architectuurprijzen gewonnen heeft, bevindt zich een echt logistiek centrum waar geoefend kan worden met het in- en uitladen en beheren van goederen. 

Om in de klaslokalen een inspirerende leeromgeving te creëren, zijn de muren door Hollandridderkerk aangekleed met aansprekend en toepasselijk design. In overleg met STC is gekozen voor thematische ontwerpen, uitgevoerd op verschillende materialen en afgedrukt met behulp van diverse printtechnieken. 

Leerlingen presteren beter in een mooi ingericht lokaal met prikkelende beelden en teksten op de muren

Ook de kantoor- en vergaderruimtes zijn voorzien van sfeerbeelden, die duidelijk laten zien waar het bij de STC-Group om draait. In deze omgeving voelen zowel de leerlingen als de docenten en de medewerkers zich echt op hun plek. 

Hollandridderkerk heeft voor STC-Group zowel het ontwerp, de afdrukken als de montage verzorgd. 

>>Lees meer over interieuraankleding (printeriors)
>>Bekijk hier hoe wij het pand van DB Schenker Logistics in Heijplaat aangekleed hebben