Schenker Logistics Heijplaat

Aankleding nieuwe locatie DB Schenker

Aankleding nieuwe locatie DB Schenker

De zeevrachtafdeling van Schenker Logistics Nederland is in juni 2018 verhuisd naar een modern kantoor in Rotterdam Heijplaat. Om een aantrekkelijke uitstraling en een plezierige werksfeer te creëren is de nieuwe locatie aangekleed met indrukwekkende prints tot wel 10 meter breed en bijna 4 meter hoog. De foto's en illustraties tonen de relatie van de afdeling zeevracht met de stad Rotterdam. De foto's werden gemaakt door Nico Dam, zelf werkzaam op de locatie. 

Medewerkers en bezoekers tonen zich onder de indruk van de aankleding van het nieuwe pand

Voor de aankleding van het pand heeft Schenker Hollandridderkerk in de arm genomen. Daarbij zijn niet alleen de muren bekleed met fotobehang en bedrukt (Dibond) plaatmateriaal. Ook de ramen van vergaderruimtes zijn voorzien van folie, waarin de contouren van bekende Rotterdamse bruggen te zien zijn. Ook is bij de receptie en in de board room een gestileerde plattegrond van Rotterdam geplaatst. 

Bent u ook op zoek naar een aantrekkelijke, hoogwaardige uitstraling voor uw nieuwe of bestaande pand? Onze specialisten geven u graag een vrijblijvend advies. Laat u inspireren en neem contact met ons op via info@hollandridderkerk.nl of telefonisch via 0180-48 22 11. 

>>Lees meer over Interieuraankleding